Zoeken
  • Yentl & Lisa

The Law of Attraction


Het universum is een onuitputtende bron. Dat wil dus zeggen dat je alles kan manifesteren. Alles is energie en een wisselwerking. Door de Law of Attraction op de juiste manier toe te passen, zul je dan ook het juiste aantrekken.


The Law of Attraction, oftewel de wet van de aantrekkingskracht, is de mogelijkheid om in ons leven aan te trekken waar we ons op focussen. Het betekent dat uiteindelijk alle gedachten veranderen in dingen. Als je focust op negativiteit, zal dit zo blijven. Als je aandacht geeft aan je positieve gedachten en de doelen die je hebt, zal je een manier vinden om deze te behalen. Er zijn verschillende manieren die je toe kunt passen, zodat je het juiste aantrekt in je leven. Dit bedoelen we met het manifesteren van het juiste. Kleine veranderingen met grote gevolgen. Probeer je al met de wet van de aantrekkingskracht te werken maar boek je geen positief resultaat? Mogelijk pas je de wet niet goed toe, waardoor je niet het juiste aantrekt.


Er zijn namelijk steeds meer mensen bewust van the Law of Attraction, maar toch wordt het vaak niet op de juiste manier toegepast. Dit zette Yentl en mij aan het denken. Doordat wij beide dezelfde passie delen om mensen meer in hun kracht te zetten, kregen we het idee om onze kwaliteiten te bundelen en om samen een event op te zetten. Een workshop geheel in het teken van het juiste manifesteren.


Wat begon met een Abundance Challenge idee (hierover meer in een volgende blog), eindigde met een uit de kluiten gewassen whatsapp groep met meer dan 80 man. Dit werkte natuurlijk niet voor iedereen lekker. Ondanks dat hebben tientallen mensen veel positiviteit ervaren in de challenge. En voor ons was dit de ultieme eye opener voor hoeveel mensen abundance in hun leven belangrijk is. Ook niet iedereen had de motivatie om elke dag een kwartier tot half uur vrij te maken voor deze challenge. Dus waarom geen workshop opzetten die nóg effectiever is en maar een paar uur duurt?! Kleine veranderingen met grote gevolgen, dat gunt iedereen zichzelf toch?


Tijdens het opzetten van de workshop kwam synchroniciteit steeds terug. Met letterlijk álles zaten Yentl en ik op één lijn. Jeetje wat een powervrouw is Yentl ook! Dat is zo fijn werken. Met alles dat ik of Yentl voorstelde, had de ander dit ook al in haar hoofd. Dit was de bevestiging voor ons dat alles wat we aan het doen waren juist was. Het voelde als meegaan in een stroomversnelling in de zee. Alles gaat vanzelf, neemt vorm aan en is en mag zijn!48 keer bekeken0 reacties

©2020 door Grow & Glow Club. Met trots gemaakt met Wix.com