Zoeken
  • Yentl & Lisa

Hoe onze samenwerking tot stand kwam

Bijgewerkt: 13 feb 2020

Hoe onze samenwerking tot stand kwam:


Lisa en ik volgen elkaar al een tijdje. Al een jaar of acht inmiddels. Een like, een reactie, even een appje over en weer. Zo nu en dan liepen we elkaar tegen het lijf op een evenement of een feestje. Bewonderen is het eerste woord wat in mij opkomt om te omschrijven hoe ik naar Lisa keek. Er leken veel overeenkomsten te zijn. Ik voelde herkenning. Ik herkende haar ambities, gedrevenheid en passie in haar uitingen op social media.


Ik neem jullie even mee naar de zomer van 2018. Ik boekte een snoep reisje naar Ibiza omdat het altijd al mijn droom is geweest om naar het “Magical Island” toe te gaan. Lisa komt al jaren op Ibiza en kent alle mooie plekjes van het eiland. Zij schreef hierover haar eerste E-Book. Lisa wilde graag mensen laten meegenieten door haar ervaringen te delen. Na het ontvangen van haar E-Book kon ik mij onder dompelen in alle mooie plekjes waarover zij schreef! Ik vond het fantastisch.


In de jachthaven van Sant Antonio liep ik tegen het Passion Cafe aan. Het was een heel lieflijk stekkie en de gerechten leken mij verrukkelijk. Wat een mooie verse producten en wat werd het eten met liefde bereid. Het Passion Cafe deed zijn naam eer aan. Ik twijfelde geen seconde en pakte meteen mijn telefoon om Lisa te vertellen over de plek waar ik mij zojuist bevond!


“Jeetje Yentl, ik krijg kippenvel. Ik zit net vijf minuten geleden op de website van het Passion Cafe te kijken!!!! “ zei ze met wel vier uitroeptekens.


Toeval zullen de meeste van jullie misschien denken. Ik denk het niet. Sommige dingen zijn namelijk TE toevallig! Alles is energie, en dit moment bewees dat voor de zoveelste keer maar weer eens voor mij! Vanaf dat moment groeiden ons contact en deelden wij steeds een beetje meer met elkaar.


Vanaf het moment dat wij besloten hebben om samen dit nieuwe avontuur aan te gaan om onze kennis en krachten te bundelen om vrouwen te kunnen helpen wist ik dat het de juiste beslissing was.


Maar hoe wist ik dat dan zo zeker? Alles stroomde vanaf dag één….. Is dit nou wat men bedoelt met “Flow”?


68 keer bekeken0 reacties

©2020 door Grow & Glow Club. Met trots gemaakt met Wix.com