Ontdek wie wij zijn

Wij willen ons graag voorstellen aan jullie als de coaches binnen Grow & Glow Club:

Yentl is een gelukkig getrouwde, succesvolle jonge vrouw die een prachtige carrière heeft opgebouwd in het maatschappelijk werk. Zij is moeder van een zoontje van drie en geniet heel erg van het moederschap. Naast het mama zijn geniet zij ook iedere dag van het helpen ontwikkelen van jonge vrouwen op alle mogelijke levensgebieden zodat zij ook het beste uit zichzelf kunnen halen!

Yentl heeft altijd een sterk vermogen gehad om zich te verplaatsen in andere en is zich gaan scholen in Sociaal Pedagogische Hulpverlening. De afgelopen tien jaar heeft zij zich ingezet voor uiteenlopende doelgroepen. Zo bied zij onder andere psychologische begeleiding aan cliënten met een psychiatrische aandoening maar ook aan vluchtelingen en verstandelijk beperkten cliënten. Opkomen voor de kwetsbare in de samenleving is haar passie.

Tijdens het volwassen worden maakte zij een aantal ingrijpende gebeurtenissen mee die haar al vroeg een flinke dosis levenservaring opleverde. Haar interesse voor persoonlijke ontwikkeling groeide en zij heeft veel kennis opgedaan over hoe je psychologische veerkracht kan vergroten en hiermee sterker en gelukkiger kunt worden. Zo groeide haar liefde voor coaching en is zij inmiddels gecertificeerd Vitaliteitscoach. Hiermee coacht zij particulieren en organisatie naar een gezonder en gelukkiger bestaan.

Lisa is een kleurrijke, spirituele ‘mompreneur’. Als iemand Lisa moet beschrijven, zullen ze zeggen dat zij een sterk empathisch vermogen heeft, een sterke intuïtie heeft en dat mensen zich bij haar op haar gemak voelen.

Lisa is een ondernemend type die graag de mensen om haar heen wil zien stralen. Van jongs af aan kunnen mensen dan ook altijd bij haar terecht voor levensvragen en advies.

Lisa heeft jarenlang aan het roer gestaan van haar succesvolle onderneming Experience Models. Zij heeft in die rol honderden modellen en hostesses gecoacht om zich staande te kunnen houden in een oppervlakkige wereld.


Lisa ontdekte ze dat mensen helpen en iets goeds doen in de wereld veel meer aansloot bij haar diepgang en normen en waarden. Hierdoor nam zij de rigoureuze beslissing om haar modellenbureau te verkopen.

Ondertussen startte zij een succesvolle onderneming in de beauty branche waarin zij al snel andere vrouwen inspireerde als motivational speaker. Ook de beauty branche resoneerde na een jaar niet meer voor haar. Lisa besloot om na haar zwangerschapsverlof het roer helemaal om te gooien. Doordat zij al jaren gebruik maakt van the Law of Attraction en dit ook in haar presentaties aan andere ondernemers leerde, weet zij dat veel meer mensen hier baat bij hebben. Hier wilde ze iets mee gaan doen! Dus toen Yentl haar aansprak om samen een volledig programma te gaan ontwikkelen heeft zij hier volmondig mee ingestemd. Met haar Reiki en Sound healing achtergrond, HBO studie en levenservaring, weet ze zeker dat ze nu eindelijk het juiste pad bewandelt.


Twee vrouwen met een schat aan ervaring die hun krachten bundelen om jou te kunnen helpen!

©2020 door Grow & Glow Club. Met trots gemaakt met Wix.com